Bursa Gürsu sokak konserleriyle renkleniyor

Bursa Gürsu sokak konserleriyle renkleniyor

Bursa'da Gürsu Belediyesi, “Her Yer Sahne, Her Yerde Müzik” sloganlı sokak konserleriyle ilçenin sosyal yaşamını renklendiriyor.


Tarih: 28.06.2021 10:16

BURSA (İGFA) - “Kültür Kenti Gürsu” yu oluşturmak amacıyla Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen sokak konserleri ilçe halkına keyifli zamanlar yaşatıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ilçenin farklı noktalarında düzenlenen sokak konserlerinin yaşayanların takdirini kazandığını söyledi. "Ruhumuza iyi gelecek herşeye çok ihtiyacımız olan bu günlerde, müzik ruhun gıdasıdır sözünden yola çıkarak, Gürsumuz’un sokaklarını müzikle dolduruyoruz" diyen Başkan Işık, "İlçemizin insan yoğunluğunun fazla olan noktalarında gerçekleştirdiğimiz konserlerle hemşehrilerimizi biraz olsun pandemi sürecinin bunalmışlığından uzaklaştırmayı amaçlıyoruz. Hem hemşehrilerimize keyifli zaman geçirme imkanı sağlıyoruz hem de müzisyenlerimizin bu zor zamanlarında onlara destek olmuş oluyoruz. İnşallah, pandemi sürecinden kurtulduğumuz günlerde, gençlerimizle, hemşehrilerimizle, yan yana, coşkuyla izleyeceğimiz konserlerimize kavuşmayı diliyorum” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi