Bursa Mudanya kırsalında Çepni Konağı hizmete girdi

Bursa Mudanya kırsalında Çepni Konağı hizmete girdi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle konağı ve meydan düzenlemesinin yapıldığı Mudanya’nın Çepni mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.


Tarih: 24.06.2021 14:42

BURSA (İGFA) - Mudanya’nın Çepni Mahallesi için projelendirilen Mahalle Konağı ve meydan düzenlemesi Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu. Çalışmalar kapsamında 150 metrekare istinat duvarı, 150 metrekarelik çay ocağı, tuvalet ve misafirhanenin bulunduğu mahalle konağı ile beraber 200 metrekarelik alanda da meydan düzenlemesi yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da beraberindeki AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü, meclis üyeleri ve belediye yöneticileriyle birlikte Çepni Mahallesi’ni ziyaret etti. Düzenlemesi yapılan meydanda Muhtar Göksel Mete ve vatandaşlarla sohbet ederek istişarelerde bulunan Başkan Aktaş, yapılan çalışmanın da mahalleye hayırlı olmasını diledi.

Hiçbir ön yargı olmaksızın 17 ilçenin tamamına fayda üretmek, şehre katma değer sunmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Aktaş, bir mahallenin daha eksiğini tamamlamanın huzurunu yaşadıklarını belirtti. Aktaş, Bursa genelinde 600 farklı noktada şantiyeleri olduklarını kaydeden Başkan Aktaş, "Mahalle konakları da kırsal mahalleleri toparlayan konulardan birisidir. Mudanya’nın Çepni Mahallesi’nde olduğu gibi Mustafakemalpaşa Doğancı’da, İnegöl Gündüzlü’de, Yenişehir Çayırlı’da gibi 11 farklı noktada mahalle konağı çalışmalarımız var. Mahalle sakinlerinin güzel vakit geçirebileceği mekan oluşturuluyor” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı