Bursa’nın dağ ilçelerine katı atık istasyonu

Bursa’nın dağ ilçelerine katı atık istasyonu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, dağ ilçelerinin sahip olduğu el değmemiş doğal güzellikleri korumak ve vahşi depolama alanlarını ıslah etmek amacıyla Keles'e de katı atık aktarma istasyonu kazandırıyor.


Tarih: 06.08.2021 12:40

BURSA (İGFA) - Orhaneli, Harmancık, Büyükorhan ve Keles ilçelerinde de meselenin çözümü için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Keles ilçesinde yaptırılan ‘Katı Atık Aktarma İstasyonu’nda çalışmaları hızlandırdı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki Bursa Milletvekili Osman Mesten, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, AK Parti İl Başkanvekili Mustafa Yavuz, AK Parti Keles İlçe Başkanı Özcan Yeni ile birlikte yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, doğası, yeşili, denizi ve dağıyla bilinen Bursa’da sanayileşme ve sürekli büyümeye karşı değerleri korumak amacıyla hareket ettiklerini söyledi. Dağ yöresinin şehrin göz bebeği olduğunu belirten Başkan Aktaş, kırsal turizm, tarım ve hayvancılıkla ilgili hedeflerin ve ciddi yatırımların olduğunu ifade etti. Temiz doğayı ve çevreyi önemsediklerini dile getiren Başkan Aktaş, Orhaneli Katık Atık Aktarma İstasyonu’nda Orhaneli, Büyükorhan ve Harmancık ilçeleri istifade edeceğini, 4 dağ ilçesinin de değerlerini ortaya çıkarabilmek adına yatırımların önemli olduğunu kaydetti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü