Davut Gürkan'dan '12 Eylül' mesajı

Davut Gürkan'dan '12 Eylül' mesajı

BURSA (İGFA) - AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, yazılı olarak yayınladığı mesajında AK Parti siyaset ve yönetim anlayışının millet iradesine dayalı icraatleri ile vesayet anlayışına asla müsaade etmeyeceğine vurgu yaptı. Ba


Tarih: 12.09.2021 13:39

BURSA (İGFA) - AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, yazılı olarak yayınladığı mesajında AK Parti siyaset ve yönetim anlayışının millet iradesine dayalı icraatleri ile vesayet anlayışına asla müsaade etmeyeceğine vurgu yaptı. Başkan Gürkan, yakın tarihte yaşanan ve demokratik yönetim sistemine vurduğu darbenin yanı sıra her anlamda ülke gelişimini sekteye uğratan vesayetçi zihniyetlerin en son, en kanlı ve haince örneğinin 15 Temmuz 2016 gecesinde yaşandığını belirterek, “Ancak aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çağrısı ile ihanet girişimine karşı canını siper ederek, Türkiye’nin güçlü geleceğine ket vurmaya çalışan kumpaslar önünde adeta bir sur gibi dikilmiştir” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 20 yıldır her alanda olduğu gibi millet iradesinin ülke yönetimindeki hakimiyetine yönelik devrim niteliğinde adımlar atıldığının altını çizen Başkan Gürkan, “Atılan bu adımların tezahürü içeriden ve dışarıdan gelen her tür baskı ve zorlamalara rağmen her geçen gün güçlenen, dünya kamuoyunda söz sahibi olan bir Türkiye gerçeğinde görülebiliyor. Türkiye, artık vesayetçi kafaların tahakküm arzusuna ve bu arzunun yakın tarihte defalarca yaşanan tezahürüne rağmen, dünyadaki tüm mazlum milletlere örnek ve umut konumunda. İşte tüm bu gelişim, aziz milletimizin, Liderimizin yanındaki sağlam ve ferasetli duruşuyla mümkün olmuştur. Bu vesile ile ülkemiz, bayrağımız ve demokrasimiz için canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı