İki Belediye Arasında Kardeş Kent Protokolü İmzalandı

İki Belediye Arasında Kardeş Kent Protokolü İmzalandı

BURSA (İGFA)- Kooperatif geleneğinde başarılı işlere imza atan Maçoğlu, Ovacık Doğal Tohum Tüketim Kooperatifi ve Nilüfer Kalkınma Kooperatifi arasındaki iş fırsatlarında değerlendirme aşamasında olduklarını belirtti. Nilüfer Beled


Tarih: 10.09.2021 18:48

BURSA (İGFA)- Kooperatif geleneğinde başarılı işlere imza atan Maçoğlu, Ovacık Doğal Tohum Tüketim Kooperatifi ve Nilüfer Kalkınma Kooperatifi arasındaki iş fırsatlarında değerlendirme aşamasında olduklarını belirtti. Nilüfer Belediyesi’nin tarım alanındaki çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Maçoğlu, “Nilüfer’de hem kendi mağazamızı açmak, hem de gerek Nilüfer Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin Nilüfer Bostan mağazaları raflarında ürünlerimizin yer alması, gerekse kendi mağazalarımızda NİLKOOP ürünlerinin yer alması amacıyla iş birliği yapmak istiyoruz” dedi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, sağlıklı besinleri halka ulaştırmanın yanında yerel üreticilere de destek sağladıklarının altını çizdi.

“TÜRKİYE’DE TARIM VE GIDA KRİZİ VAR”

Dayanışma ziyaretine eşlik eden CHP Parti Meclis Üyesi ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Türkiye’de tarım ve gıda krizinin git gide arttığını ve tüketicinin sorgulamasının burada çok önemli olduğunu belirtti. Sarıbal, “Türkiye, bu dönemde çok hızlı şekilde var olan özellik ve güzelliklerini kaybediyor. Şu anda tarım alanında ülke dışarıya teslim olmuş durumda. Dün itibariyle 8 üründe yıl sonuna kadar bütün gümrük vergileri sıfırlandı. Bugün üreten de tüketen de şikayetçi. Türkiye’nin gıda güvenliği ve egemenliği büyük şirketlere teslim edildi” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Bizler de Nilüfer Bostan satış noktalarımızı çoğaltarak Ovacık Doğal Tohum Tüketim Kooperatifi gibi sağlıklı ürünleri tüketiciye aracısız olarak ulaştıran kooperatiflerle iş birliği yapmak ve bu ürünleri halkımızla buluşturmak istiyoruz. Kısa süre içinde Nilüfer’de bu satış noktalarının sayısı 10’a ulaşacak.”  diyerek, NİLKOOP ve Ovacık Doğal Tohum Tüketim Kooperatifi ile iş birliği yapmalarını çok önemsediklerini belirtti.

Ziyaretin sonunda Bingöl Yayladere Belediyesi ile Nilüfer Belediyesi arasında kardeş kent protokolü imzalandı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı