İzmir Çiğli’de mahalle turları Sasalı ile sürüyor

İzmir Çiğli’de mahalle turları Sasalı ile sürüyor

İzmir'de Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, hız kesmeden sürdürdüğü mahalle toplantılarına son olarak Sasalı Mahallesi ile devam etti.


Tarih: 05.08.2021 13:26

İZMİR (İGFA) - Pandemi kısıtlamalarının kalkmasını fırsata çeviren Başkan Utku Gümrükçü, Marmaris’te meydana gelen yangın bölgesine gerçekleştirdiği destek ziyaretinin dönüşünde Sasalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çiğli Belediyesi Sasalı hizmet binası önünde gerçekleştirilen toplantıya CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan ve ilçe yönetimi, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Sasalı Mahalle Muhtarı Ahmet İzci’nin açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, vatandaşlar talep ve şikayetlerini tek tek dile getirdi. Başkan Gümrükçü, vatandaşların sorunlarıyla ilgili sık sık notlar aldı. Toplantının yapıldığı alanda bulunan Çiğli Belediyesi ikram aracı, mahalle sakinlerine sıcak ve soğuk içecek ikramında bulundu.

Toplantıda ebeveynlerinin ardından söz alan çocuklar, Başkan Utku Gümrükçü’den mahallelerine park yapılmasını ve spor kursları açılmasını talep etti. Bunun üzerine Başkan Gümrükçü, kursa gitmek isteyen çocuklarıkayıt işlemleri için toplantı alanında kurulan Spor ve Gençlik Müdürlüğü masasına yönlendirirken, konumunu vatandaşların belirlediği parkın yapımına kısa süre içerisinde başlanacağını ifade etti.

Başkan Gümrükçü, toplantının düzenlendiği meydanda kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan çocuklara 200’ün üzerinde top hediye etti. Çocukların sevgi gösterisini karşılıksız bırakmayan Başkan Gümrükçü, bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Toplantı alanında kurulan standa HES kodlarıyla gelen mahalle sakinlerine ise pratik olarak kullanabilecekleri HES Kodlu anahtarlık ve sıcaktan korunmaları amacıyla şapka hediye edildi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı