İzmir Çiğli’den Marmaris’e destek ziyareti

İzmir Çiğli’den Marmaris’e destek ziyareti

İzmir'de Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Marmaris’e giderek yangının devam ettiği bölgede yangın söndürme çalışmalarına katılan ekipleri ziyaret etti ve ekiplere yangın eldiveni, yanmaz ayakkabı ve iç çamaşırı gibi malz


Tarih: 04.08.2021 10:36

İZMİR (İGFA) - Yangın söndürme çalışmalarına destek olan Çiğli Belediyesi Arazöz ekibinden de bildi alan Başkan Gümrükçü yangından etkilenen mahalleleri ziyaret ederek bölge sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çiğli Belediye Arama Kurtarma Ekibini (ÇAK), söndürme, soğutma ve lojistik destek çalışmalarında bulunmaları amacıyla Manavgat’a,Arazöz ekibini ise Marmaris’e gönderen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Marmaris’e giderek çalışmaları yerinde inceledi.Arazöz ekibiyle birlikte soğutma ve söndürme çalışmalarına katıldı.

Başkan Gümrükçü yangın söndürme çalışmalarına katılan tüm ekiplere dağıtılmak üzere yangın eldiveni, yanmaz ayakkabı ve iç çamaşırı gibi acil ihtiyaç duyulan malzemeler dağıttı. Bölgede yaptığı ziyarette yaşanan acı tabloyla ilgili üzüntülerini dile getiren Başkan Gümrükçü, “Birlik ve beraberlik içinde hareket edersek gerek Marmaris’te gerekse diğer yangın bölgelerindeki yaralarımızı çok daha hızlı sarabiliriz. Kalbimiz ve aklımız sizinle olmaya devam edecek” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Uyarı geldi! Sağanak yağış etkili olacak: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Akıllara durgunluk veren olay! Böyle anne olmaz olsun: Çocuğunu yolun ortasına bıraktı

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı