İzmir Karabağlar'da Eğitim Kart sevinci

İzmir Karabağlar'da Eğitim Kart sevinci

İZMİR (İGFA) - Okulların bakım onarımından temizliğine; öğrencilerin lise ve üniversiteye KARBEM aracılığıyla ücret ödemeden hazırlanmasına kadar eğitime desteğini kesintisiz sürdüren Karabağlar Belediyesi, yine örnek bir projeyi


Tarih: 08.09.2021 13:56

İZMİR (İGFA) - Okulların bakım onarımından temizliğine; öğrencilerin lise ve üniversiteye KARBEM aracılığıyla ücret ödemeden hazırlanmasına kadar eğitime desteğini kesintisiz sürdüren Karabağlar Belediyesi, yine örnek bir projeyi uygulamaya koydu.

Karabağlar'da bulunan ve sosyo-ekonomik durumlarına göre belirlenen 16 ilköğretim okulunda 1. sınıfa başlayan 3600 öğrencinin yararlanması için Eğitim Kart hazırlandı. Karabağlar Belediyesi'yle İzmir Kitap ve Kırtasiyeciler Odası arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında hazırlanan bu kartlara 150 lira yüklendi. Kartlar sadece ilçedeki kırtasiyelerde geçerli olacak. Böylece Karabağlar Belediyesi'nin bu hizmeti aile bütçelerine katkı koyduğu gibi salgından olumsuz etkilenen esnafa da can suyu olacak.

Karabağlar Belediyesi olarak her zaman eğitimin yanında olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Bugün dağıtımına başladığımız Eğitim Kart'la ailelerimizin ve esnafımızın bütçelerine küçük de olsa bir katkı koymayı amaçladık. Sosyal yönden birkaç yararı olan bu çalışmayı yaptığımız için çok mutluyuz. Hayırlı olsun. Kartları güle güle kullanın. Öğrencilerimize ve velilerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı