İzmir Karabağlar’a hidrolik giyotin makas

İzmir Karabağlar’a hidrolik giyotin makas

İzmir'de Karabağlar Belediyesi, hizmetleri daha nitelikli ve hızlı sunmak için teknolojik hamlelerine devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’nün Gediz'deki şantiyesinde kullanılmak üzere hidrolik giyotin makas cihazı alındı.


Tarih: 25.07.2021 09:25

İZMİR (İGFA) - 58 mahalle ve 3600 sokağıyla İzmir'in en büyük ilçelerinden biri olan Karabağlar'da çalışmalarını aralıksız sürdüren Karabağlar Belediyesi, ekipmanlarını son teknoloji cihazlarla yenilemeye devam ediyor. Satın alınan hidrolik giyotin makas, Fen İşleri Müdürlüğü’nün kaynakhanesinde kullanılmaya başlandı.

Karabağlar'ın her noktasındaki parklarda, yollarda, demir doğrama işlemlerinde, kapılarda, ferforje ve tabela işlemlerinde kullanılan cihaz, kısa sürede zaman ve parça tasarrufu sağladı. Cihaz aynı zamanda dokunmatik ekranı ve ayak pedalı sayesinde iş güvenliği açısından da fark yarattı.

Karabağlar'da yaşayan 500 bin nüfusa en iyi hizmeti vermek için çalışmalara devam ettiklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Bütçemizi yerinde kullanarak ilçemize araç parklarımıza, şantiyelerimize böyle makineler kazandırmayı sürdüreceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı