İzmit Belediyesi’nden yeni ekolojik sosyal tesis

İzmit Belediyesi’nden yeni ekolojik sosyal tesis

Vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği sosyal alanlar oluşturan Kocaeli'nin İzmit Belediyesi, Kabaoğlu Mahallesi’nde de çok amaçlı ekolojik sosyal tesis inşa edecek. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de Kabaoğlu Mahall


Tarih: 23.07.2021 09:38

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'ye bağlı İzmit Belediyesi, Kabaoğlu Mahallesi’nde çok amaçlı ekolojik sosyal tesis inşa ediyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de yapılacak sosyal tesis alanını incelemek üzere Kabaoğlu’na gitti. Başkan Hürriyet’e, Başkan Yardımcıları Emirşah Torun ve Cem Güler, Koordinatör Hakan Özkum, Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar, Kırsal Hizmetler Müdürü Şafak Üzümoğlu, Etüt Proje ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü personelleri ile Kabaoğlu Mahalle Muhtarı Ali Akbaş eşlik etti.

ALANI GEZDİLER

Kabaoğlu Mahallesi’nde yapılacak sosyal tesis projesinin mimarı olan Emir Draşhan, proje detayları hakkında başkan Hürriyet ve Kabaoğlu Mahalle Muhtarı Akbaş’a bilgi verdi. İzmit Belediyesi heyeti daha sonra mimar Emir Draşhan ile sosyal tesisin inşa edileceği alanı gezerek yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. 

SÜRDÜRÜLEBİLİR OLACAK

Kabaoğlu Mahallesi’nde yaklaşık bin 500 metrekare alanda yapılacak olan çok amaçlı sosyal tesis, sürdürülebilir olarak tasarlandı. Binada kullanılan enerji sistemleri ekolojik olarak planlanırken proje kapsamında toplantı salonları ve yemek salonu gibi toplu fonksiyonlar bulunacak. Ayrıca sosyal alanda yapılacak peyzaj çalışmaları ekolojik tarım ilkelerine uygun olarak gerçekleştirilecek.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı