İzmit Çarşısı üretici ağını genişletiyor

İzmit Çarşısı üretici ağını genişletiyor

Kocaeli'nin İzmit Belediyesi, Good4Trust iş birliği ile hayata geçirdiği, yerel ekonomiyi canlandıran İzmit Çarşısı’nda daha fazla üreticinin yer alması için işbirliklerine devam ediyor.


Tarih: 23.07.2021 15:00

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli'nin İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, bölgesel ekonomiyi kalkındıran ve girişimcileri destekleyen İzmit Çarşısı’nda yeni üreticilerin yer alarak çeşitliliğin artması için işbirliklerini sürdürüyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi.

İZMİT ÇARŞISI İLE İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ

Kocaeli Sanayi Odası’nda yapılan toplantıya Kocaeli Sanayi Odası Üye İlişkileri Sorumlusu Seçkin Ökte, İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Birim Sorumlusu Kadriye Topaloğlu, İzmit Çarşısı İletişim ve İçerik Sorumlusu Kamer Onur Günaydın ve Üretici İçerik Sorumlusu H. Hanne Uysal katıldı. Yapılabilecek ortak çalışmaların konuşulduğu toplantıda, İzmit Belediyesi ekipleri, Şeçkin Ökte’ye İzmit Çarşısı’nın amacı, işleyişi ve faydaları ile ilgili bilgi verdi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı