Kayseri Hacılar’da temel atma maratonu

Kayseri Hacılar’da temel atma maratonu

Kayseri'nin Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Başkan Özdoğan 2021 yılının açılış ve temel atma yılı olacağını hatırlatarak yapımı tamamlanan


Tarih: 04.08.2021 11:15

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Kayseri'nin Hacılar Belediyesi Keklik Tepesi Sosyal Tesisleri’nde muhtarlarla bir araya gelen Başkan Özdoğan, muhtarlara ilçede yapımı devam eden  çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Toplantıya AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç’de katıldı.

Pandemi dolayısıyla uzun zamandır muhtarlar bir araya gelemediklerini belirten Başkan Özdoğan, muhtarları bilgilendirmek onların talep ve önerilerini aldıklarını belirterek, “Muhtarlarımız yerel yönetimlerin gözü kulağıdır. 2021 yılı açılışlar ve temel atmalar yılı olacak demiştik. Açılış ve temel atmalarımız hazır,  projelerimiz bütün hızıyla devam ediyor. Genel merkezimizden ve büyükşehrimizden alacağımız tarihler doğrultusunda başta stadımız olmak üzere  Aile sağlığı merkezi, meydan parkı, Hacılar Hisarcık yolu, Kentsel dönüşüm konutlarının teslimini gerçekleştireceğiz" dei.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı