Kayseri itfaiyesi Marmaris yangınına da koştu

Kayseri itfaiyesi Marmaris yangınına da koştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı 5 araç ve 15 personel, Muğla’nın Marmaris bölgesinde devam eden yangınların söndürülmesine destek için yola çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Bü


Tarih: 04.08.2021 11:35

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Ülke genelinde birçok noktada çıkan orman yangınları ile cansiparane bir şekilde mücadele edilirken, Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde meydana gelen yangına başarıyla müdahale eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı kahraman itfaiye erleri, terleri soğumadan Antalya ve Marmaris’te devam eden yangınların söndürülmesi için takviye olarak gitti.

BİR EKİP ANTALYA’YA DESTEK VERİYOR

İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı 2 yangın söndürme ve kurtarma aracı ile 8 personel, 31 Temmuz akşamı Antalya’ya gitmişti. Ekipler, kentte Gündoğmuş İlçesi Umutlu Orman Köyü’nde görevlerini sürdürüp, yangınlara canla başla müdahale ediyor.

DİĞER EKİP MARMARİS’E GİTTİ

Antalya Manavgat’ta meydana gelen yangına gönderilen ekibin ardından Kayseri Büyükşehir itfaiyesinden bir grup da 2 Ağustos itibariyle Muğla’ya yola çıktı. Muğla’nın Marmaris ilçesinde devam eden yangınları söndürme çalışmalarına takviye için 5 araç ve 15 personel, bölgeye hareket etti. Marmaris ekibi, mesai arkadaşları tarafından uğurlandı.

“BİRLİKTE YETİŞECEĞİZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Cennet vatanımızın her köşesine birlikte yetişeceğiz. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaralarımızı saracağız” diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı