Kayseri Talas kışa hazırlanıyor

Kayseri Talas kışa hazırlanıyor

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Kayseri'nin Talas ilçesine bağlı Reşadiye Mahallesi'nde bulunan eski stadyum içerisinde oluşturulan alanda gerçekleştirilen organizasyonda ev hanımları salçadan turşuya, meyve suyundan konserveye, reçelden kuskusa


Tarih: 09.09.2021 08:12

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Kayseri'nin Talas ilçesine bağlı Reşadiye Mahallesi'nde bulunan eski stadyum içerisinde oluşturulan alanda gerçekleştirilen organizasyonda ev hanımları salçadan turşuya, meyve suyundan konserveye, reçelden kuskusa kadar pek çok ürünü hazırlama imkanı buluyor. Hanımların çalışmalarına yakınları da eşlik ediyor.

Organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, belediye tarafından çok güzel bir hizmet sunulduğunu söyledi. Kışlık hazırlıkların yapılması için her türlü hizmetin ve imkanın bulunduğunu ifade eden vatandaşlar Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti. Özellikle salça hazırlamada gerekli tüm araç-gerecin sağlandığını belirten vatandaşlar, tuzdan kazana, sabundan, domates çekme hizmetine kadar her imkanın ücretsiz verildiğini söyledi.

Talas Tanıtım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşen organizasyonla ilgili bilgi ve randevu almak isteyenler hafta içi 9.00-17.00 saatleri arasında 0541 421 2525 numaralı telefonu arayabilir.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi