Kocaeli'de korsan taşımacılığa geçit yok!

Kocaeli'de korsan taşımacılığa geçit yok!

Ulaşım Dairesi Başkanlığı denetim ekipleri ile Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir sınırlarında ağustos ayında 11 denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde P plakası olmayan, i


Tarih: 04.09.2021 11:39

KOCAELİ (İGFA) - Korsan olarak taşımacılık yapan servis araçlarına göz açtırmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi’ne bağlı denetim ekipleri, vatandaşların güvenli yolculuk yapması amacıyla Kocaeli genelinde korsan servis ve P plaka denetim uygulamalarına düzenli olarak devam ediyor. Bunun yanı sıra gelen ihbarları da değerlendiren ekipler, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleriyle de koordineli çalışıyor.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı denetim ekipleri ile Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir sınırlarında ağustos ayında 11 denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde P plakası olmayan, izinsiz olarak taşımacılık yapan, ilimize diğer illerden gelen ancak güzergâh izni almadan taşımacılık yapan, kapasitesinin üstünde taşımacılık yapan, güzergâhı dışında taşımacılık yapan, personel çalışma belgesi olmadan araç kullanan, taşıması gereken yolcu listesi dışında yolcu taşıyan 223 adet, P plakası olmayan araç ve tahditli (P plakalı) 427 araç olmak üzere toplamda 650 araç kontrol edildi.

Denetimler kapsamında P plakası olmayan 11 araç geçici olarak trafikten men edild


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü