Kocaeli İzmit’te müzisyenlere destek

Kocaeli İzmit’te müzisyenlere destek

İzmit Belediyesi, salgın nedeniyle uzun süredir işsiz kalan müzisyen ve müzik gruplarına gıda kolisi desteği vermeye başladı.


Tarih: 27.06.2021 13:18

KOCAELİ (İGFA) - Daha önce yerel müzisyenlerle bir araya gelerek, onlara katkı amaçlı online konser etkinliği düzenleyen, ihtiyaç sahibi müzisyenlere nakdi destek ve gıda kolisi desteği veren İzmit Belediyesi, şimdi de Kocaeli İzmit Müzisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Kocaeli Müzisyenleri, Sahne ve Set Çalışanları Derneği ile birlikte belirlenen ihtiyaç sahibi müzisyenlere ayni destek sağlıyor. Sanatçılara destek olmaya devam eden İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Temmuz ayından itibaren her hafta bir yerel müzisyeni İzmitlilerle buluşturacak. 

Pandemi sürecinden olumsuz etkilenen ve sahnelerden uzak kalan tüm müzisyen ve müzik grupları İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nü arayarak gıda kolisi desteği başvurusunda bulunabilir. Başvuru için 0262 318 00 / Dahili 2212 – 2214 – 2217 – 2230 numarasını arayabilirler.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı