Kocaeli Körfez’de İlimtepe’nin ikinci etabı başlıyor

Kocaeli Körfez’de İlimtepe’nin ikinci etabı başlıyor

Kocaeli'de Körfez ilçesi Yeni Yalı Mahallesi’nden başlayarak İlimtepe Mahallesi’ne giden 5,2 kilometrelik yolun 1. etap çalışmalarını yerinde denetlendi.


Tarih: 05.08.2021 10:54

KOCAELİ (İGFA) - Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez ilçesi Yeni Yalı Mahallesi’nden başlayarak İlimtepe Mahallesi’ne giden 5,2 kilometrelik yolun 1. etap çalışmalarını yerinde denetledi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan’ın da yer aldığı incelemede Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ve teknik ekipten bilgi alan Başkan Büyükakın, “Körfez ilçemizin uzun bir süredir beklediği bir yatırımdı. Yıl sonuna kadar buradaki ilk etabın çalışmasını bitirmeyi planlıyoruz. Bu arada ikinci etabın ihale işlemlerine de başlıyoruz. İlk bölüm biter bitmez ikinci etabın yapımına başlanacak” dedi.

"Körfez ilçesi başta olmak üzere İlimtepe’de yaşayan kardeşlerimizin bize olan güvenini boşa çıkarmıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Bu bölgemizin istediği, arzu ettiği bir ulaşım projesiydi. Çok şükür bunu gerçekleştirdik" dedi. D-100 Yeni Yalı Mahallesi’nden başlayan yol, Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Selim Mahallelerinden geçeceği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi