Kocaeli ‘Turizm Şurası’nda buluştu

Kocaeli ‘Turizm Şurası’nda buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Turizm Şurası geniş bir katılımla gerçekleştirildi.


Tarih: 25.06.2021 12:57

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent dinamiklerini bir araya getirdiği Kültür ve Turizm Politikaları Kurulu ‘Şura’ öncülüğünde ‘Kocaeli Turizm Şurası’ gerçekleştirildi. Şura’da konuşan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın; “Ortak akılla, Kocaeli’nin geleceğini tasarlayacağımız bir Turizm Master Planı hedefliyoruz. Her fikir önemli. Kocaeli’nin yüzde 50’si orman, yüzde 29’u tarımsal arazi, bizim sadece yüzde 1,5’lik yüzölçümümüz sanayi. Bizim iki ayağımız denizde.  Kocaeli Turizm Kenti olma potansiyeline sahip bir kent” dedi.

‘KOCAELİ TURİZM ŞURASI’

Kocaeli Turizm Master Planının en önemli parçası olan ‘Kocaeli Turizm Şurası’ geniş bir katılımla Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Sakarya Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Alb. Ümit İlbayı, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, KOTO Başkanı Necmi Bulut, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

“HEDEFİMİZ TURİZM MASTER PLANI”

Kocaeli Turizm Master Planı’nın önemine vurgu yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın “Ne yapmaya çalışmak istediğimiz belli. Kocaeli Turizm Master Planı oluşturmaya çalıştırıyoruz. Kocaeli’nin turizme katkısı için bir adım olan Kocaeli Turizm Master Planına zemin hazırlamak için Kocaeli Turizm Şurası’nı gerçekleştiriyoruz. Ortak bir akılla ilerlemeye çalışıyoruz. Bu kentin Kocaeli Turizm Master Planı için söyleyeceğiniz her şey önemli” ifadesini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı