Kocaeli Zabıtası'ndan okul önlerinde tedbir

Kocaeli Zabıtası'ndan okul önlerinde tedbir

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, okul önlerinde tüm önlemleri aldı. Belirlenen okulların önlerinde çocukların ve velilerin güvenliği için tedbir alan Belediyesi Zabıta ekipleriyle öğrenciler arasında ren


Tarih: 06.09.2021 11:15

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, okul önlerinde tüm önlemleri aldı. Belirlenen okulların önlerinde çocukların ve velilerin güvenliği için tedbir alan Belediyesi Zabıta ekipleriyle öğrenciler arasında renkli görüntüler oluştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri okulların ilk gününde İzmit ve Gebze ilçelerinde 10 motorize, 3 ekip aracı ve 2 çekici ile toplamda 35 personelle görev başındaydı. Okul önlerinde ve ana caddelerdeki kritik noktalarda görev yapan Zabıta ekipleri, şehir içinde trafik probleminin yaşanmamasını sağladı.

Eğitim ve öğretim döneminin ilk gününde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı trafik ekipleri, 40 personelle İzmit ve Gebze ilçelerinde görev yapıyor. Ekipler okul önlerinde öğrencilerin yaya geçitlerini güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlıyor. Trafik Zabıta ekipleri ayrıca şehrin çeşitli noktalarındaki ana caddelerdeki trafik yoğunluğunda problem yaşanmaması için görev yapıyor.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı