Kocaeli’de Başkan Büyükakın, sağlık çalışanlarını ağırladı

Kocaeli’de Başkan Büyükakın, sağlık çalışanlarını ağırladı

Kocaeli’de de sağlık çalışanları büyük fedakârlıklarla vatandaşlara hizmeti sürdürüyor.


Tarih: 02.08.2021 11:59

KOCAELİ (İGFA) - Uzun çalışma süreleri, virüsle en yakın mücadele, yorgunluk ve diğer tüm zor koşullara rağmen halkına hizmet veren sağlık çalışanlarının her daim yanında olan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, makamında sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

İnsani Değerleri Birleştirme ve Yükseltme Derneği Başkanı Kenan Seyrek’in de yer aldığı ziyarette, sağlık çalışanları Başkan Büyükakın’a, “Pandemi süreci içinde fedakârca çalışan sağlık personellerinin ulaşımlarının ücretsiz sağlanması ve görev başında morallerinin yüksek tutulması için gösterdiğiniz gayret, virüs ile mücadelede hem hizmet eden hem de hastaların yanında yer alarak katkı sunmanız dolayısıyla sağlık çalışanları olarak sizlere şükran borçluyuz” diyerek bir plaket takdim etti. “Pandemi nedeniyle büyük risk altında çalışan sağlık çalışanlarına ne yapılsa azdır” diyen Başkan Büyükakın, “Sağlık çalışanlarımız için 500 konuttan oluşan projemizin tüm detayları ilerleyen günlerde açıklanacak. Bu konut projemizle birlikte evi olmayan sağlık çalışanlarımız ev sahibi olacak” dedi.

Kocaelileri aşılanmaya da davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde çok büyük gayretleriyle aşılama konusunda iyi bir gelişme kaydettiklerini belirterek, "Yerli aşı çalışmaları da hızlı bir şekilde ilerliyor. Vatandaşlarımız da aşılarını olsun ki bu şekilde bu pandemi sürecinin etkilerini azaltalım, pandemiyi geride bırakalım” çağrısında bulundu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu

Hakkari'de köprüden geçmek isteyen yaşlı adam dereye düştü! Arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Van'da öğretmen ile öğrencinin gülümseten diyalogu: Öğretmenin bak bizim keçimiz oldu