Kocaelili muhtarlardan A Takımı teşekkürü

Kocaelili muhtarlardan A Takımı teşekkürü

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli’ndeki 12 ilçenin muhtar dernek başkanlarıyla olan görüşmede köylerde hayata geçirilen yeni ulaşım atağının halk nezdinde çok olumlu karşılandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “K


Tarih: 13.09.2021 10:56

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli’ndeki 12 ilçenin muhtar dernek başkanlarıyla olan görüşmede köylerde hayata geçirilen yeni ulaşım atağının halk nezdinde çok olumlu karşılandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Kırsal alanlarımızdaki ulaşım devrimimiz çok önemli bir eksikliği giderdi. Her geçen gün daha iyi hizmet verecektir. Zaten şu ana kadar çok büyük bir memnuniyet var. Bu hizmette de kıymetli muhtarlarımızın da katkıları oldu. Kendilerine buradan sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muhtarlık  dernek başkanlarının “Milletimiz sizden memnun ve hayır duası alıyorsunuz” ifadelerine de teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Hayırlı işler yapmak, vatandaşımızın taleplerine cevap vermek hepimizin görevidir. Elbette bu iradeyi göstermek ve öncelikleri belirlemekte çok önemlidir. Hep birlikte önceliklerimizi belirleyerek adımlarımızı insanımız için atıyoruz” dedi.

Marmara Muhtarlar Federasyonu’nun Kocaeli’ndeki temsilcileriyle buluşan Başkan Büyükakın, federasyonun ikinci başkanı ve aynı zamanda İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü