Kocaeli’nde minik öğrenciler Ata’ya konuk oldu

Kocaeli’nde minik öğrenciler Ata’ya konuk oldu

Kocaeli'nin İzmit Belediyesi tarafından kente kazandırılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait değerli eşyaların sergilendiği Atatürk Evi Müzesi, Ulu Önder'in geleceği emanet ettiği minik yürekleri ağırladı.


Tarih: 01.08.2021 14:50

KOCAELİ (İGFA) - Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla Kocaeli'nin İzmit Belediyesi'nin kente kazandırdığı Atatürk Evi Müzesi vatandaşlardan ve yerli-yabancı turistlerden ilgi görüyor. Birçok okulun, sivil toplum kuruluşlarının ve şehre gelen turistlerin ziyaret ettiği Hacı Hasan Mahallesi Sırrı Paşa Caddesi üzerindeki Atatürk Evi Müzesi bu kez Kocaeli Anaçağ Anaokulu öğrencilerini ağırladı. 

MİNİKLER ATA’YI TANIDI

Müzede tarihi bir yolculuğa çıkan minikler, öğretmenleri ve rehber eşliğinde Atatürk’ün bu ülke için neler yaptığını kişisel eşyalarını incelerken öğrendi. Halkın büyük bir merak ve gururla dolaştığı müzede Atatürk’ün kendisine ve silah arkadaşlarına ait birçok eseri yakından gören minikler heyecanlandı. Atatürk Müzesi’ni gezmek isteyenler, müzeyi ücretsiz olarak ziyaret edebilir.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi