Kurtuluş gününde İlkay Akkaya esintisi

Kurtuluş gününde İlkay Akkaya esintisi

 İZMİR (İGFA)- İzmir’e bağlı Güzelbahçe ilçesinde 11 Eylül Kurtuluş günü coşkuyla kutlandı. Kurtuluş programında yer alan İlkay Akkaya konseriyle birlikte bölge halkı eğlenceli dakikalar yaşadı. Kurtuluş programına Konsere Güz


Tarih: 12.09.2021 08:41

 İZMİR (İGFA)- İzmir’e bağlı Güzelbahçe ilçesinde 11 Eylül Kurtuluş günü coşkuyla kutlandı. Kurtuluş programında yer alan İlkay Akkaya konseriyle birlikte bölge halkı eğlenceli dakikalar yaşadı. Kurtuluş programına Konsere Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İl Saymanı Leman Tunus, CHP İl Sekreteri Fulya Alçay, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ve ilçe yönetimi, meclis üyeleri katıldı.

Güzelbahçe’nin Kurtuluşunun 99 yılı kutlamalarına katılan sanatçı İlkay Akkaya, ‘Sustum, Şifa İstemem Balından, Kime Kin Ettin, Ah Sensiz, Piraye’ şarkılarıyla coşku yaşatırken, vatandaşlarda sanatçıya eşlik etti. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Akkaya’ya teşekkür ettikten sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet borçlu olduğumuzun altını çizerek, “O günlerden beri 99 yıldır değişmeyen tek şey Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ezeli ve ebedi liderimiz olduğudur. Sanatsız bir dünya olamaz. Biz de 29 Ağustosta başlatmış olduğumuz, Zafer, Kurtuluş ve Kuruluş konserlerimiz de birbirinden değerli sanatçılarımızla sizleri buluşturduk. Bugün son konserimizi Güzelbahçe’mizin kurtuluş günüyle tamamlamış olduk” dedi.

 Konserin sonunda Başkan tüm sanatçılara ve vatandaşlara katılımları için teşekkür ederek, programın sonuna geldiklerini söyledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı