Malatya Arapgir’de yatırım incelemesi

Malatya Arapgir’de yatırım incelemesi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arapgir İlçesi Sipahiuşağı ile Konducak mahallerini ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşlarla bir araya geldi.


Tarih: 04.08.2021 15:38

MALATYA (İGFA) - Malatya merkez ve ilçelerdeki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Sipahiuşağı ve Konducak mahalleleri grup yolundaki çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 9 km’lik grup yolu inceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Genel Sekreter Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve ilgili şube müdürleri katıldı. 

Konducak Mahallesinde, mahalle sakinleri tarafından büyük ilgiyle karşılanan Başkan Gürkan, hizmet ve yatırımların hayırlı olması dileğiyle kesilmek istenen kurbanın, kesilmeyerek bağışlanmasının daha güzel olacağını belirtti.

Sahadaki personelin destan yazdığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, asfaltlama çalışmalarının hızlı şekilde devam ettiğini belirterek, "İnşallah bu yılın sonu itibariyle Malatya Büyükşehir Belediyesine ait asfaltsız yol kalmayacak. Ayrıca vatandaşlarımızın talepleri var. Bu talepleri de karşılamak için çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmaların öncelikle bölge halkına ve Malatya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi