Malatya'da modifiye ilgisi

Malatya'da modifiye ilgisi

MALATYA (İGFA)- Türkiye’nin birçok ilinden Malatya’da gerçekleştirilen fuara katılmak için gelen modifiyeli araç ve klasik araç tutkunları, Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan otopark alanında modifiyeli ve klasik araçlarını


Tarih: 13.09.2021 15:14

MALATYA (İGFA)- Türkiye’nin birçok ilinden Malatya’da gerçekleştirilen fuara katılmak için gelen modifiyeli araç ve klasik araç tutkunları, Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan otopark alanında modifiyeli ve klasik araçlarını sergilediler.

2. Malatya Otomobil ve Motosiklet Modifiye Fuarı’nı ziyaret eden Başkan Gürkan, fuar için gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Fuarda bulunan araç ve motorları da inceleyen Başkan Gürkan, Malatya’da güzel bir organizasyon yapıldığını ve fuara ilginin de yoğun olduğunu ifade etti.

Modifiyeli ve klasik araçlara ilginin yoğun olduğu fuarda, modifiyeli ve klasik araç tutkunlarının yakından takip ettiği, modifiyeli aracıyla tır şoförlüğü yapan Tanju Akdoğan’da aracıyla birlikte fuar alanında yer aldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan konuşmalarının ardından, Tanju Akdoğan’a Yeni Malatyaspor forması hediye etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü

Hayırlı cumalar! Yepyeni resimli, dualı, ayetli cuma mesajları ve sözleri

Erzincan'daki maden kazasında toprak altında kalan işçilerden birine daha ulaşıldı

Türkiye beşik gibi sallanıyor! Bir korkutan deprem de İzmir'de meydana geldi

Yüksekova'da otlanmak için meralara çıkan hayvanların muhteşem anları

Cuma ezanı vakti: 19 Nisan 2024 Van Cuma Namazı saat kaçta?