Manisa Akhisar’da asfalt çalışmaları hızlandı

Manisa Akhisar’da asfalt çalışmaları hızlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Şehitler-Çoruk- Durasıl ve Hasköy Mahalleleri arasında bağlantıyı sağlayan grup yolunda asfalt çalışmasına devam ediyor.


Tarih: 02.08.2021 10:12

MANİSA (İGFA) - Asfalt çalışmalarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Şehitler-Çoruk- Durasıl ve Hasköy Mahalleleri arasında bağlantıyı sağlayan grup yolunda sathi kaplama çalışmasına başladı.

Özveriyle yürütülen çalışmaları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu; Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Kağan Tunçelli, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri ile birlikte inceledi.

Ekiplerin özveriyle çalıştığına dikkat çeken MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere, emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu işe emeği geçen kamyon şoföründen kürekçisine kadar herkes büyük bir özveriyle çalışıyor. Bugün Akhisar’da iki yerde yol çalışması inceledik. Cengiz başkan, verdiği sözü fazlasıyla yerine getiriyor. Akhisar’ın her yeri şantiye” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı