Manisa Büyükşehir Meclisi’nden yol çalışmalarına yakın mercek

Manisa Büyükşehir Meclisi’nden yol çalışmalarına yakın mercek

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Trafik ve Ulaşım Komisyonu ile AB ve Dış İlişkiler Komisyonu üyeleri, ortak gündem maddesi kapsamında Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından Yunusemre ilçesinde devam eden yol yapı


Tarih: 05.08.2021 12:05

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, Trafik ve Ulaşım Komisyonu ile AB ve Dış İlişkiler Komisyonu üyeleri Manisa Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme sırasında komisyon üyelerine Yuntdağı bölgesindeki mahalle muhtarları da eşlik etti.

Yunusemre ilçesi Osmancalı mahallesinde bir araya gelen komisyon üyeleri ve Yuntdağı mahalleleri muhtarlarına, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdiğini belirterek, yapılan çalışmalar hakkında ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Osmancalı mahallesinde devam eden sathi kaplama çalışmalarını yerinde incelemek üzere mahalleye giden komisyon üyeleri ve Yuntdağı Mahallesi muhtarları, yolun yapım aşaması hakkında Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay’dan bilgi aldı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi