Manisa Saruhanlı’nın çevre izin belgesi yenilendi

Manisa Saruhanlı’nın çevre izin belgesi yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde başarılı bir şekilde işletilen Saruhanlı Atıksu Arıtma Tesisinin Çevre İzin Belgesi yenilendi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bünyesinde işlettiği atıksu arıtma tesi


Tarih: 05.08.2021 13:52

MANİSA (İGFA) - MASKİ, Saruhanlı ilçesinde başarılı bir şekilde çalıştırılan atıksu arıtma tesisinin Çevre İzin Belgesini 5 yıllığına yeniledi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerinin incelemesinin ardından tesis, tekrardan Çevre İzin Belgesini yenilenmesine hak kazanıldı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Bünyemizde işlettiğimiz atıksu arıtma tesislerimiz ile Manisa’mızın geleceği için çalışıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından verilen çevre izinleri sayesinde enerji teşviğinden faydalanarak kurum bütçemizi de koruyoruz. Bu izni tekrardan almaya hak kazanan tesislerimiz ile Manisa’mız ve Manisalı vatandaşlarımız da kazanmaya devam edecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün hedef ve misyonu doğrultusunda daha temiz ve yaşanılabilir bir Manisa için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi