Manisa’da evsel atıklar trenle taşınacak

Manisa’da evsel atıklar trenle taşınacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk, TCDD Demiryolu Modernizasyon Servis Müdürü Mustafa Keskin ve TCDD 3. Bölge Müdür Yardımcısı Cüneyt Can ile birlikte, evsel atıkların trenle taşınması


Tarih: 06.08.2021 10:29

MANİSA (İGFA) - Yeşil ve sağlıklı bir gelecek için yatırım ve çalışmalar gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, evsel atıkların trenle taşınması projesiyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk de, TCDD Demiryolu Modernizasyon Servis Müdürü Mustafa Keskin ve TCDD 3. Bölge Müdür Yardımcısı Cüneyt Can ile birlikte atık taşıma istasyonlarında incelemede bulundu.

Mevcut alanlarda fizibilite incelemesi yapan Öztürk ve beraberindekiler, “Şuan mevcutta hazır durumda bulunan Akhisar Süleymanlı taşıma istasyonuyla, Muradiye Mahallesinde yapımı devam taşıma istasyonunda incelemede bulunduk. Yaptığımız incelemede evsel atıkların trenle taşıması ve aktarımı konusunda yerinde görüş alış verişinde bulunduk” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi