Manisa’da MASKİ ve MSB arasında protokol

Manisa’da MASKİ ve MSB arasında protokol

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa merkezin içme suyu kapasitesini artırmak adına Fidanlık içme suyu iletim hattının yenilenmesine yönelik proje kapsamında inşa edilecek olan 20 ve 10 bin tonluk içme suyu depolarının askeri arazi içerisinde


Tarih: 24.06.2021 13:17

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa merkezin içme suyu kapasitesini artırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak 37 milyon TL yatırım bedeli ile Gürle Doğal Kaynak Suyunun mevcut içme suyu ana isale hattı yenilenerek Batı kanadının su kapasitesi artırıldı. Yeni projelerine hız kesmeden devam eden MASKİ, Fidanlık içme suyu iletim hattını yenilemek için de çalışmalarına başladı. Doğu kanadında yer alan hattın yenilenmesi ile birlikte il merkezinde uzun yıllar su sıkıntısı yaşanmayacak.

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, proje kapsamında inşa edilecek olan 20 ve 10 bin tonluk içme suyu depolarının askeri arazi içerisinde yer alması nedeniyle yaptıkları görüşmelerin ardından Milli Savunma Bakanlığı ile bir protokol imzaladıklarını belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün belirlediği hedefler doğrultusunda hemşerilerimiz için ilimizin geleceğine yönelik projeler üretiyoruz. Gerek Milli Savunma Bakanlığı gerekse de Tugay Komutanlığı ile yaptığımız istişareler sonrasında imzaladığımız protokol dahilinde gerekli izinleri aldık. Projemiz ile Manisa merkezde gelecek yıllarda içme suyu sıkıntısı yaşanmayacak. Manisalı hemşerilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı