Manisa’da Yunusemreli muhtarlardan MASKİ ziyareti

Manisa’da Yunusemreli muhtarlardan MASKİ ziyareti

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Yunusemre ilçesine bağlı Düzlen ve Otmanlar mahalle muhtarlarını makamında konuk etti. Muhtarlar, Büyükşehir ve MASKİ’nin hizmetlerinden duydukları sevinci dile getirdi.  


Tarih: 24.06.2021 15:19

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Yunusemre ilçesine bağlı Otmanlar Mahalle Muhtarı Serdar Sağol ve Düzlen Mahalle Muhtarı Mustafa Satıcı’yı makamında ağırladı.

Otmanlar Mahalle Muhtarı Sağol, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Nisan Ayı Meclis Toplantısında alt ve üstyapı müjdesini verdiği 17 mahalle içerisinde olduklarını ifade ederek, mahalleliler olarak çok mutlu olduklarını belirtti. Düzlen Mahalle Muhtarı Satıcı da MASKİ Genel Müdürlüğünün mahallesindeki çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek istek ve taleplerini iletti.

Muhtarlara nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Genel Müdür Aslay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonuyla il genelinde yürütülen çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini ve tüm sorunların teker teker giderildiğini ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı