Muğla’da en büyük destek mermercilerden geldi

Muğla’da en büyük destek mermercilerden geldi

Muğla’da 9 gündür devam etmekte olan yangınlara müdahalede en büyük destek Muğla Mermercilerinden geldi.


Tarih: 06.08.2021 10:12

Yüksel ERCAN (İGFA) - Bodrum, Marmaris, Köyceğiz, Milas, Seydikemer ve özellikle mermer bölgesi olan Kavaklıdere’de çıkan yangınlar herkesi korkuttu.

Çıkan yangınların söndürülmesinde kullanılmak üzere mermer firmalarımız bünyelerindeki gerek iş makinalarını gerek insan gücünü en yakınlarındaki yangın bölgelerine sevk ettiler. Muğla Mermercileri olarak toplamda 4 adet akaryakıt ikmal tankeri, 57 adet kepçe, 32 adet ekskavatör, 16 adet su tankeri göndererek özellikle mermer bölgemizi tehdit eden yangınlara müdahale edildi. Mermercilerimiz ayrıca bu bölgelere gerekli olan ilaç, kuru gıda, su, fener, kafa lambası, kazma, kürek, tırmık gibi yardımlarla da destek olmuştur.

Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan; “Muğla Valiliği, Afad,İlçe Kaymakamları, Belediye başkanları, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası ile koordineli bir şekilde gerekli makina ve ekipmanları ivedilikle yangın bölgelerine ulaştırdık.İş makinalarımız gece gündüz demeden mücadele ediyorlar.Sektörümüz emekçilerine gayretlerinden ötürü minnettarım.Firma sahiplerini de duyarlılığından ötürü kutluyorum.Gün birlik olma günüdür. Derneğimizin Whatsapp gurubu ve sosyal medya iletişim kanalları ile ihtiyaç olan bölgeleri anında tespit ederek gerekli yardımları ulaştırmaya çalıştık. İnşallah yangınlar söner, böyle felaketlerle karşı karşıya kalmayız. İlimizde yanan orman alanlarının da rehabilitasyonları için tüm mermerciler olarak her şeyi yapmaya hazırız. Tüm Muğla’ya ve ülkemize geçmiş olsun” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi