Sakarya'da PSB Anatolia 2021 Peyzaj Fuarı

Sakarya'da PSB Anatolia 2021 Peyzaj Fuarı

SAKARYA(IGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Valiliği ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından 8-11 Eylül tarihleri arasında Sapanca ilçenin Kırkpınar bölgesinde gerçekleştirilecek olan PSB Anatolia 2021 Peyzaj, Süs


Tarih: 09.09.2021 09:19

SAKARYA(IGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Valiliği ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından 8-11 Eylül tarihleri arasında Sapanca ilçenin Kırkpınar bölgesinde gerçekleştirilecek olan PSB Anatolia 2021 Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı'nın basına tanıtımı yapıldı.

Fuarda yurtiçi ve yurtdışından gelen firmaların ürünlerini burada tanıtacağını söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak kaliteli üretim için ortaya koyduğumuz hedeflere her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Uzun vadedeki hedeflerimiz arasında Doku Kültürü Laboratuvarı’nda doku kültüründen elde edilen dış mekan bitkileri, sözleşmeli üretim modeliyle çiftçilerimize ürettirilecek. Doku kültürü, sektörde ağacın kalitesine doğrudan etki eden bir unsurdur. Bu yüzden üzerine ciddiyetle durulması gereken bir konu. Bu yolla üretilen ürünlerin yurt içi ve dışına satılmasını sağlayacağız” dedi. Yüce konuşmasında, Sakarya’nın peyzaj ve bahçecilik konusunda birimci sırada olduğunun da altını çizdi.

 Fuar Organizatörü Remzi Adıyaman yaptığı açıklamada, düzenlenen fuarın 60 dönümlük bir alanda gerçekleştirileceğini ve 200’e yakın stant açılacağını belirtti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü