Sakarya’da Başkan Yüce’den MÜSİAD Şubesi’ne nezaket

Sakarya’da Başkan Yüce’den MÜSİAD Şubesi’ne nezaket

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve yönetimi ile buluştu.


Tarih: 06.08.2021 12:58

SAKARYA (İGFA) - Kongrenin ardından yeniden MÜSİAD Şube Başkanı olarak göreve gelen Filizfidanoğlu ve yönetimine başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ortak çalışma vurgusu yaparak, iş dünyasının şehir ekonomisine sunacağı katkının önemine değindi.

Başkan Ekrem Yüce, kurumsal hafızanın yenilenmesi ve tazelenmesininyeni bakış açıları için önem taşıdığını belirterek, Sakarya'nın avantajları, üretim kültürü, ortak çalışma prensipleriyle daha da iyi noktalara ulaşacağını düşündüklerini söyledi. Salgın dolayısıyla dış ticarette yaşanan daralma ve dünya ekonomisinde yaşanan küçülmelere rağmen Türkiye’nin ihracatta yeni rekorlara imza attığını ifade eden Başkan Yüce, “Son 12 aydaki 201,5 milyar dolarlık ihracat rakamı ülkemiz için yeni bir eşik olmuş, ülkemizin büyüme hedefleri, ticari geleceği, ekonomik ivmesi adına heyecanımızı tazelemiştir. Sakarya’mızda ihracat rakamlarına destek sunan şehirlerimizin arasında önemli bir konumda yer alıyor. İnşallah iş dünyamız rekabetçi anlayış, üretim kültürü ve girişimcilik ruhu ile hareket etmeye devam edecek, yeni rekorlar için gündüz gece çalışacaktır” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı