Sakarya’da SGK Köprülü Kavşağı yüzde 60 seviyesine ulaştı

Sakarya’da SGK Köprülü Kavşağı yüzde 60 seviyesine ulaştı

Sakarya'da şehir trafiğine büyük katkı sağlayacak SGK Köprülü Kavşağı projesinin yüzde 60’ı tamamlandı.


Tarih: 22.06.2021 14:24

SAKARYA (İGFA) - Sakarya'da şehrin ulaşım ağlarını rahatlatmak için projelerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, özellikle Adapazarı, Serdivan ve Erenler ulaşım güzergahlarını büyük ölçüde rahatlatacak olan Adapazarı’ndaki SGK Köprülü Kavşağı projesinin yapımında önemli bir aşama kaydetti.

Köprü yapım işleminin yüzde 60’ı tamamlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, son olarak köprü ayaklarının tamamı ve Hızırtepe bağlantı yollarının inşası sona erdi.

Projede son durumla ilgili açıklama yapan Başkan Ekrem Yüce, yollar için kot ayarlamalarının yapıldığını ve köprülü kavşağın tabliye işleminin yakında başlayacağını söyledi. Proje ile birlikte Adapazarı, Erenler ve Serdivan trafiğinin rahatlayacağını ifade eden Başkan Yüce, "Trafikte bekleme süresini kısaltacak, yakıttan tasarruf ederek milli servetimizi koruyacağız. Şehrimize gelen misafirlerimizi modern bir şehir girişiyle karşılayacağız. İnanıyorum ki hem güzel olacak hem de yıllardır süren sorun hızlıca çözüme kavuşacak. SGK Kavşağı bir örümcek ağını ifade ediyor. Bu ağın temel noktası burasıdır. Bu kavşak inşallah bundan sonraki kavşaklara rol model olacak" diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi