Tahir Büyükakın Yarımcalılarla buluştu

Tahir Büyükakın Yarımcalılarla buluştu

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez Yarımcalılar Birlik Beraberlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Atakan Yavuz ve üyelerine konuk oldu. 


Tarih: 01.08.2021 14:30

KOCAELİ (İGFA) - AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan’ın da yer aldığı ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının kent için öneminden bahsedildi. Kocaeli’ne hizmet ederken STK’ların önerilerini çok dikkate aldıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “Hizmetlerimizde merkez, vatandaşımızın ta kendisidir. İnsanımızın merkezde olduğu projelerle şehrimizi güzelleştiriyor, geleceğe hazırlıyoruz. Halkımızla bir bütün olarak hareket ediyor, STK’larımızın fikirlerine de çok önem veriyoruz” dedi.

YARIMCALILARDAN KENTE DÖNÜK ÖNERİLERİNİ ALDI

Körfez Yarımcalılar Birlik Beraberlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Atakan Yavuz, kendilerini ziyaret ederek ilçelerine dönük taleplerini dikkatli bir şekilde dinleyen ve çözüm bulunması talimatını veren Başkan Büyükakın’a teşekkür etti. Kentlilik bilincinin yerleşmesinden geleceğe aktarılmasına, kültür ve sanat çalışmalarından eğitim ve sağlığa, gençlikten kadına, engelliden şehrin büyüklerine kadar her konuda hizmet ürettiklerini belirten Başkan Büyükakın, bölgede trafiğin dolaşımından kaynaklanan aksaklıklarının giderilmesi içinde gerekli çalışmaların yapılması talimatlarını verdi.

“ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ DE İHMAL ETMİYORUZ”

Türkiye’nin istiklal ve istikbal mücadelesinde gençlere ve Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük görev düştüğünü de dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, ziyaret nedeniyle yaptığı değerlendirmede, “Bizler gençlerimize çok güveniyoruz. Her gencimiz de bu ülkenin için ne kadar büyük sorumlulukları olduğunun da farkında.  Gençlerimizde bu sorumlulukla hareket ettiklerine inanıyorum. Şehrimizi fiziki hizmetlerimizle imar ederken, çocuklarımızı ve gençlerimizi de ihmal etmiyoruz. Onların nitelikli yetişmesi içinde projelerimizi hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

“GÜÇLÜ OLACAĞIZ, GENÇLERİMİZİ GİRİŞİMCİ YETİŞTİRECEĞİZ”

"Bu milletin kırmızı çizgisi ezandır, bayraktır, vatandır. Bundan asla taviz vermez.” diyerek ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği muasır medeniyetler çizgisine ulaşmada her birimize çok önemli görevler düşüyor. Birer vatandaş olarak bağımsız ve güçlü Türkiye’nin geleceğe taşınması içinde yoğun çaba sarf etmemiz gerekmektedir. Güçlü olacağız, üreteceğiz, gençlerimizi girişimci yetiştireceğiz ve geleceğe hazırlayacağız. İşte bunun fikri boyutunun nesillerimize kazandırılmasında, bu fikirlerin yeşermesi, kente ve ülkemize dönük sorumluluk bilincinin yerleşmesinde STK’lar her daim en önde olmalıdır. Yarımcalılar Derneğimizinde, ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasından gelişmesine kadar her alanda fikir üreteceğine yürekten inanıyorum. Biz yerel yönetimlerin ihtiyacı olanda ve kıymetli gördüğümüz bu fikirlerdir, önerilerdir ve ortak akıldır” ifadelerini sarf etti.

“ÇEVRE YATIRIMLARINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Körfez Yarımcalılar Birlik Beraberlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Atakan Yavuz ve üyelerine, nazik konuk severlikleri içinde ayrıca teşekkür eden Başkan Büyükakın, dernek binasında ki çocuklarla yakından ilgilendi, oyuncak hediye ederek de sevindirdi. Çocuklar ve gençler için daha yeşil bir çevre için her adımı atmaktan asla geri durmadıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, ağaçlandırma çalışmalarına çok önem verdiklerini söyledi. Yeşil alan miktarının her geçen gün arttığını da değerlendirmesinde belirten Başkan Büyükakın, “Çocuklarımıza ve gençlerimize güzel bir kent bırakmak için çevre yatırımlarına büyük önem veriyoruz. En önemli hizmet başlıklarımız arasınca çevre çok önemli bir yerdedir” diyerek açıklamalarını tamamladı. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı