Vali Demirtaş: “Şehrimizin her noktasında varız”

Vali Demirtaş: “Şehrimizin her noktasında varız”

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, kent genelinde Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluk alanları içinde bulunan yollarda çalışmaların belirlenen plan ve program dahilinde ilerlediğini kaydetti.


Tarih: 27.06.2021 14:52

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, beraberindeki Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan ile birlikte Savur ve Artuklu ilçelerinde çalışma alanlarını ziyaret ederek yol yapım ve bakım çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

İlk olarak Vali Demirtaş, çalışmalarda sona yaklaşılan Savur ilçesi Hisarkaya, Üçerli, Evkuran, Başağaç ve İçören-Ormancık-Akyürek grup yollarında incelemelerde bulundu.

Vali Demirtaş, ardından deforme olan asfaltın kaldırılıp serme, sulama, sıkıştırma marifeti ile alt temeli daha da sağlıklı hale getirilen ve güvenli ulaşımın sağlanması amacıyla genişliği 10 metreye çıkarılan Göllü-Gökçe-Ortaköy Grup Yolunda başlatılan çalışmaları yerinde inceleyerek Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan’dan bilgi aldı.

Projelendirilen çalışmaların kış aylarına girmeden tamamlamak için hummalı bir çalışma yürütülmekte olduğunu belirten Vali Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin her noktasında var olduklarını söyledi. Alt yapıdan üst yapıya kadar şehir genelinde geniş kapsamlı çalışmaların devam ettiğini dile getiren Vali Demirtaş, “Mardin’imizin her ilçesi bizler için ayrı bir öneme sahiptir. Savur ilçemizde içme suyu, kanalizasyon ve yol yapım, bakım ile onarım çalışlarımız hızlı bir şekilde ilerliyor” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı