Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz; “Biz Yerköy’e baş değil, hizmetkar olmaya geldik”

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz; “Biz Yerköy’e baş değil, hizmetkar olmaya geldik”

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, seçim vaatleri arasında yer alan ilk icraatını gerçekleştirdi. Makam koltuğunu kaldırarak, tahta sandalyeye oturan Başkan Yılmaz, Yerköy’e baş değil, hizmetkar olmaya geldiklerini belirterek, kapı


Tarih: 03.04.2019 15:50

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, seçim vaatleri arasında yer alan ilk icraatını gerçekleştirdi. Makam koltuğunu kaldırarak, tahta sandalyeye oturan Başkan Yılmaz, Yerköy’e baş değil, hizmetkar olmaya geldiklerini belirterek, kapımız herkese açıktır” dedi.

Projelerini hayata geçirmek için ekibi ile çalışmalara başlayacağını belirten Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, “31 Mart yerelim seçimlerinde belediye başkanı seçilmem durumunda vaatlerimin arasında olan makam koltuğunda kaldırıp tahta sandalye üzerinde oturacağım diye söz verdim ve bugünde bu icraatımızı gerçekleştirdik. Tabi tek vaatlerimizi bunlar değildir. Bunun yanı sıra vermiş olduğumuz vaatlerimizi bir bir yerine getireceğiz ve ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz. Şu bilinsin ki ilçe halkımızla aramda hiçbir engel olmayacağını söylemiştim. Bugün itibarıyla Yerköy Belediye Başkanlığı makam odasının kapıları herkese açıktır. Makam mevki sevdalısı değil, hizmet için buradayız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü