Alaplı’da dubalı önlem

Alaplı’da dubalı önlem

Alaplı Belediyesi Şehir İçinde Yaşanan Trafik Keşmekeşine Son Vermek Ve Trafik Akışını Sağlamak İçin Yolu Gidiş Ve Geliş Olmak Üzere Tek Şeride Düşüren Duba Çalişmasini Hayata Geçirdi.(zonguldak-iha)


Tarih: 23.09.2019 11:37

Alaplı Belediyesi Şehir içinde yaşanan trafik keşmekeşine son vermek ve trafik akışını sağlamak için yolu gidiş ve geliş olmak üzere tek şeride düşüren duba çalışmasını hayata geçirdi.

Gerek araç trafiği gerekse yaya trafiğinin yoğun olarak yaşandığı Şehir içindeki hatalı parklar nedeniyle yaşanan trafik sorununa Alaplı Belediyesi ve Emniyet trafik ekipleri neşter vurdu. Belediye ekipleri sıkıntının çözümü için yolu gidiş ve geliş tek şeride düşüren duba çalışması başlattı. Alaplı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu sokak üzerinde dubaları asfalt zemine geçici olarak sabitledi. Özellikle hatalı parklar ve sokak üzerinde bulunan dükkanlara mal indirip, yükleyen araçlar nedeniyle tamamında uygulanan çalışmayla yolun sürekli olarak açık kalması sağlanacak.

Mavi Çizgi çalışması başlayacak

Alaplı Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bölgede başlattığı "mavi çizgi" uygulaması ise önümüzdeki günlerde başlayacağı bildirildi. Bölge esnafı gösterilen çizginin dışına çıkmayarak hem kaldırımları işgal etmiyecek , hem de yayaların burada rahatlıkla yürümesine katkı sağlayacak.

Trafik akışı akacak

Bölgede yaşanan sıkıntıları yakından bildiğini belirten Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin "Özellikle trafik konusunda bu bölgede oturana vatandaşlarımızdan bize oldukça fazla şikayet geliyor. Mal indirme-bindirme, hatalı parklar zaten dar olan yolun tamamen tıkanmasına neden oluyordu. Bu sistem yolda parkın önüne geçiyor. Bu sebeple akış sağlanacak. Vatandaşlarımızın istekleri bizim için önemli" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı