Dr. Ömer Selim Alan’dan teşekkür ziyaretleri

Dr. Ömer Selim Alan’dan teşekkür ziyaretleri

Zonguldak Belediye Başkanlığı seçimini kazanarak resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı olan Dr. Ömer Selim Alan, Gazipaşa Caddesi’nde teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.31 Mart 2019 günü yapılan yerel seçimlerde AK Parti’de


Tarih: 03.04.2019 17:59

Zonguldak Belediye Başkanlığı seçimini kazanarak resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı olan Dr. Ömer Selim Alan, Gazipaşa Caddesi’nde teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

31 Mart 2019 günü yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den Zonguldak Belediye Başkanlığı’nı kazanan Dr. Ömer Selim Alan, Gazipaşa Caddesi’nde teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi. Halkın büyük desteği ile karşılaşan Alan, tebrikleri kabul etti. Alan, "Her zaman ifade ettiğim gibi tek arzumuz mutlu bir Zonguldak inşa edip, kaybettiğimiz yılları geri kazanmaktır. Bizdeki enerji, heyecan, memleket sevgisi ve birlikteliğe güveniyorum. Bu şehir bizimle kanayan yarasına merhem bulacak. Öncelikle bana oy veren vermeyen tüm hemşehrilerime evladına sahip çıktığı için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü