Köylere Hizmet Götürme Birliği dönem başı toplantısı yapıldı

Köylere Hizmet Götürme Birliği dönem başı toplantısı yapıldı

Devrek Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen Köylere Hizmet Götürme Birliği Dönem Başı Toplantısına eski ve yeni muhtarlar bir araya geldi.Zonguldak’ın Devrek İlçesi Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen ve Atatürk Kültür.


Tarih: 15.04.2019 17:57

Devrek Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen Köylere Hizmet Götürme Birliği Dönem Başı Toplantısına eski ve yeni muhtarlar bir araya geldi.

Zonguldak’ın Devrek İlçesi Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen ve Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Köylere Hizmet Götürme Birliği Dönem Başı Toplantısına eski ve yeni muhtarlar bir araya geldi. Devrek Kaymakam Vekili Serkan Keçeli başkanlığında bir araya gelen İl Genel Meclis Üyeleri ile eski ve yeni muhtarlar eşliğinde 2019 yılı Dönem Başı konuları ele alındı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan görüşmelerde Kaymakam Keçeli yeni seçilen İl Genel Meclis Üyeleri ile muhtarları tebrik ederken, Meclis Başkanlık Divanı Katip Üye seçimlerini yapılması, Plan Bütçe Komisyonu Üyeliklerinin seçimi, Plan Bütçe Komisyonu Üyeliklerinin seçimi, Birlik Meclis Başkanının Faaliyet Raporunun okunup onanması, 2017 Yılı Birlik İdari Kesin hesabının görüşülüp karara bağlanması, Birliğe üye köylerin faaliyet giderlerine katılım payının belirlenmesi ve 2019-2020 Yılı Dönemi Birlik Encümen Üyelerinin seçiminin ardından toplantı sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi