"Siber Güvenlik Merkezi" projesi başarıyla tamamlandı

"Siber Güvenlik Merkezi" projesi başarıyla tamamlandı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama Ve Araştırma Merkezi’nin Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan Kazandığı Tr81/19/td/0075 Numaralı ‘malware Zararlı Yazılım Analizi Eğitimi Teknik Destek’ Projesi


Tarih: 05.11.2019 18:25

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından onaylanan TR81/19/TD/0075 numaralı "Malware Zararlı Yazılım Analizi Eğitimi Teknik Destek" projesi başarı ile sona erdi.

Özellikle "Tersine Mühendislik" (Reverse Engineering) üzerinde durulan eğitimde, teorik ve sanal ortamda uygulamalı olarak zararlı yazılım tespiti yapıldı ve hafızadaki hareketlilik farklı programlarla incelendi. Son derece verimli geçen eğitimin sonunda 24 katılımcı, belgelerini almaya hak kazandı.

Merkez Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erkan Çetiner, bir projenin daha başarı ve verimlilikle sonuçlanmasından duyduğu memnuniyetini ifade ederek, desteğini esirgemeyen BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya ve Rektör Yardımcısı Haktan Özaçmak’a teşekkürlerini sundu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Uyarı geldi! Sağanak yağış etkili olacak: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Akıllara durgunluk veren olay! Böyle anne olmaz olsun: Çocuğunu yolun ortasına bıraktı

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı