Allah bağışlasın! Van'da yeni yılın ilk bebekleri dünyaya geldi

Van'da yeni yılda doğan ilk bebeklere; Gülsüm, Yiğit Akif ve Muaz Ali isimleri verildi. Ailelerin mutluluğu yüzlerinden okunuyor.


Tarih: 01.01.2024 00:21 Güncelleme: 01.01.2024 01:01

Ülke genelinde yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bebekler, ailelerine büyük mutluluk yaşattı. Van’da da Lokman Hekim Van Hastanesinde yeni yılın ilk bebekleri Gülsüm, Yiğit Akif ve Muaz Ali olurken, anne ve babaları tarif edemedikleri duygular içerisinde olduklarını söylediler. 

 

bebek


İlk defa baba olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Halil Uçar, “Planlamadığımız halde bebeğimiz yılbaşı gecesi doğdu, mutluyuz. Eşimle beraber kolay şeyler yaşamadık. Bize ilaç gibi gelen bebeğimizle birlikte daha mutlu olacağımızı düşünüyoruz. Adını Gülsüm bıraktık. Kayınvalidemin ismi. Çok güzel bir kadındı, Hakk’ın rahmetine kavuştu. İnşallah kızım da kayınvalidem gibi melek gibi bir insan oldu” dedi. 

 

yeni doğan bebek


Baba olmanın farklı bir duygu olduğunu vurgulayan Burak Ünal ise, “İlk çocuğum ve çok değişik bir duygu. Babalık mı desem, sahip olmak mı desem. Duygunun farkında değilim. Yeni yılın ilk hediyesi oldu. İsmi Muaz Ali. Muaz adını ben, Ali ismini ise annesi bıraktı. İsmi gibi yaşasın. Cenab-ı Allah olmayanlara nasip etsin” ifadelerini kullandı.

 

aile

Abone Ol 

Nedir bu sağlıkçıların çektiği! Sedyeden kalktı, doktora saldırdı

Hakkınız ödenmez! Görev başındaki asker ve polisimizin Anneler Günü kutlu olsun

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! 5 PKK'lı terörist öldürüldü

Van'da kaçak inci kefali avlayan 4 kişiye 85 bin 394 lira ceza kesildi

Çocukların dedikodu kavgası! 16 yaşındaki akranını vurdu

Taha Duymaz ve iki kardeşi depremde hayatını kaybetti! Acılı annenin buruk günü

Yabancıların sağlık giderleri ücretsiz mi olacak? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama var