Vanlı şehidimizin kahreden hikayesi ortaya çıktı: Nişanlısının bayramlığını gönderemedi

Şırnak'ta askeri personelli taşıyan otobüs şarampole devrildi. Feci kazada 2 askerimiz şehit düştü, 44 askerimiz de yaralandı. Kazada şehit düşen askerlerimizden biri de Vanlı Er Muhammed Koçak... Kahreden hikayesi ortaya çıktı.


Tarih: 01.05.2023 00:50 Güncelleme: 01.05.2023 00:59

Şırnak-Uludere karayolu Balveren beldesi mevkiinde askeri personeli taşıyan 73 FE 108 plakalı otobüs şarampole devrilmişti. Kazada 2 asker şehit olurken, 4’ü ağır olmak üzere 44 asker ve otobüs şoförü ise yaralanmıştı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, şehit olan askerlerden Van’ın Erciş nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Koçak’ın babası gözyaşlarına hakim olamazken "Oğlum her beni aradığında helallik isterdi" dedi. Sabahleyin oğlu ile görüntülü konuştuğunu söyleyen acılı baba öğleden sonra şehit haberi geldiğini söyledi. Şehidin babası, Çarşamba günü oğlunun nişanlısını görmeye ve bayramlığını götürmeye gideceklerini belirtirken şehit haberinin geldiğini söyledi. 



Şehit Muhammet Koçak’ın cenazesi yarın (1 Mayıs) öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanına defnedilecek. 



Öte yandan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, 108. Topçu Alay Komutanı Albay Murat Kandur, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Onur Akyüz şehidin baba ocağına gelip ailesine taziyelerini bildirdi.


Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı