Ağrı’da kız çocuklarının eğitimi için muhtarlarla iş birliği

Ağrı’da kız çocuklarının eğitimi için muhtarlarla iş birliği

Ağrı’da kız çocuklarının eğitimi için muhtarlarla iş birliği


Tarih: 12.09.2023 16:42

Ağrı’da kız çocuklarının eğitimine destek olmak için çalışan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Merkez Murat Kız Yatılı Bölge Ortaokulu’nda (YBO) muhtarlarla bir araya geldi.
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Merkez Murat Kız Yatılı Bölge Ortaokulu’nu (YBO) ziyaret ederek, okulun fiziki şartlarını ve hizmet kalitesini yerinde gördü.
Okulun otel konforunda bir ortam sağladığını belirten Kökrek, öğrencilerin rahat ve huzurlu bir şekilde eğitim gördüklerini ifade etti.
Okulda düzenlenen toplantıda muhtarlarla görüşen Kökrek, kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak için muhtarlardan yardım istedi. Köylerde yaşayan ailelerin kızlarını okutmaları konusunda bilgilendirme yapılması gerektiğini söyleyen Kökrek, “Bizler sizin bize emanet ettiğiniz evlatlarınızı kendi evlatlarımız bilerek; onların gelişimi için tüm imkânlarımızla elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstermekteyiz.” dedi.
Kökrek, kız çocuklarının eğitimine önem verilmesinin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: “Gelecekte daha güçlü, daha müreffeh, daha huzurlu bir ülke, daha zengin bir millet olarak var olabilmesi ancak eğitilmiş insan kaynaklarının yetiştirilmesi ile mümkündür. Bu nedenle, kız çocuklarının okula devamı ve eğitim öğretimle buluşturulması noktasında yoğun çaba içindeyiz. Çocuklarımızı hep birlikte çalışarak, birbirimize güvenerek en iyi ve güzel şekilde yetiştirebiliriz.”
Toplantının sonunda Kökrek, muhtarları okulun tüm bölümlerini gezdirdi.

Abone Ol 

Meteoroloji'den kritik uyarılar! Sağanak var: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Borç yükü ve kota yalanıyla işçi kıyımı yapan Van Büyükşehir, yüzlerce işçi alacak

Mide bulandıran olayda çarpıcı gelişme! 15 kişinin tecavüz ettiği kızdan haber var

Sağanak yağış devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Çığ gibi büyüyor! Edremit Belediyesi de işçi kıyımı yanlışını yaptı

Bunca insanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Van'da işten çıkarılan işçiler yürüyüş düzenledi

Acı haber geldi! Çatak'ta yıldırım düştü: Güvenlik korucumuz Çetin Şeylan şehit oldu