Aracında bomba olduğunu söyledi, ekipler alarma geçti: Gözaltına alındı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde alkollü olduğu öğrenilen ve aracında bomba olduğunu söyleyen sürücü, polis ekiplerini alarma geçirdi. Araçta yapılan aramada bomba bulunmadığı tespit edildi, sürücü ise gözaltına alındı.


Tarih: 17.06.2023 07:15 Güncelleme: 17.06.2023 07:57

Öğle saatlerinde Tatvan ilçe çıkışında bulunan 10. Komando Tugayına bağlı Sorgun Kışlası mevkiinde rutin yol uygulaması yapan ekipler, şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Durdurulan araçta bulunan ve ismi öğrenilemeyen sürücü, hal ve hareketleriyle güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Şüpheli hallerini sürdürmesi nedeniyle ekipler tarafından sürücüye müdahale edildi. Ekiplerin müdahalesine sinirlenen sürücü, aracında bomba olduğunu öne sürdü. Bunun üzerine alarma geçen ekipler, muhtemel bir durum için yolu hemen trafiğe kapattı. Çevrede gerekli önlemleri alan ekipler, daha sonra araçta bomba ve madde araması yaptı. Bu sırada yolun trafiğe kapatılması nedeniyle Tatvan-Ahlat yolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Yapılan arama neticesinde araçta bomba olmadığı tespit edilirken, sürücünün yüksek promil alkollü olduğu belirlendi. 



Alkollü sürücü işlem yapılmak üzere gözaltına alınırken, trafiğe kapatılan yol ise yeniden ulaşıma açıldı. Dakikalarca ekipleri alarma geçiren sürücü ile ilgili işlem başlatıldığı öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: bitlis bölge bomba polis
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı