Aras Kargo, Cenk Özkaçar ve İsmail Yüksek’i bir araya getirdi

Aras Kargo, Cenk Özkaçar ve İsmail Yüksek’i bir araya getirdi

Aras Kargo, Cenk Özkaçar ve İsmail Yüksek’i bir araya getirdi


Tarih: 27.12.2022 12:09

A Milli Futbol Takımı resmi sponsoru olan Aras Kargo, “Futbolun Heyecanını Taşıyoruz” temasıyla yeni videosunu yayınladı. Aras Kargo’nun yeni hizmeti Durak Durak Takip’in de anlatıldığı videoda A Milli Takım futbolcuları Cenk Özkaçar ve İsmail Yüksek eğlenceli bir yarışma ile karşı karşıya geldi.
Aras Kargo, “Futbolun Heyecanını Taşıyoruz” temasıyla yeni videosunu yayınladı. Durak Durak Takip’in de anlatıldığı videoda A Milli Takım futbolcuları Cenk Özkaçar ve İsmail Yüksek eğlenceli bir yarışma ile karşı karşıya geldi. Bu yenilik ile kullanıcılar; telefonlarına gelen SMS linkine tıklayıp, Durak Durak Takip özelliğini seçerek, kargosunun adresine varmasına kaç durak kaldığını takip edebiliyor.
Aras Kargo aracının TFF tesislerine gelmesiyle başlayan ve toplamda 3 dakika 38 saniye süren reklamda, Cenk Özkaçar (Valencia) ve İsmail Yüksek (Fenerbahçe), ’Durak Durak Tahmin’ adlı bilgi yarışmasında kendilerine yöneltilen soruları yanıtladılar.
Keyifli anlara sahne olan yarışmada, iki genç oyuncuya, A Milli Futbol Takımı tarihinden ve Aras Kargo yeni hizmet özelliklerinden oluşan toplam 6 soru soruldu. Soruların sonunda Valencia’da forma giyen milli futbolcu Cenk Özkaçar yarışmayı kazandı. Yarışma sonunda futbolculara Aras Kargo’nun maket tırı hediye edildi.

Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı