Başkaleli 330 öğrenci Van’ı gezdi

Başkaleli 330 öğrenci Van’ı gezdi

Başkaleli 330 öğrenci Van’ı gezdi


Tarih: 24.05.2023 10:50

Van’ın Başkale Kaymakamlığı ve belediyesi tarafından hayata geçirilen “Van’ın Tarihi ve Doğal Güzelliklerini Geziyorum” projesi ile ilçedeki başarılı 330 öğrenci Van’ın tarihi ve turistik yerlerini gezme imkânı buldu.
Başkale Kaymakamlığı ve Başkale Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerle öğrencilere moral ve motivasyon için çalışmalarını devam ediyor. İlçedeki okullarda eğitim gören ve bu yıl başarılı olup belge alan 330 öğrenci Van gezisine götürüldü. Çocukların öğretmenleriyle birlikte gittikleri gezide, Van’da kent kültürü ve bölgeye özgü değerler tanıtıldı.
Gürpınar ilçesine bağlı Hoşap Kalesi, Edremit ilçesindeki Seyir Tepesi, Gevaş ilçesinde bulunan Akdamar Adası, Halime Hatun Türbesi ve Selçuklu Mezarlığının ardında Muradiye ilçesinde bulunan Atayurt ile Balık Bendi, Şeytan Köprüsü ve Muradiye Şelalesi’ni geçen öğrenciler, Van Gölü’nde deniz otobüsüyle yolculuk yaparak Akdamar Adası’na da gitti. Adayı gezen öğrenciler, çok mutlu olduklarını dile getirdi.
Van’da birçok tarihi ve turistik yeri gezdikten sonra öğle yemeği de yiyen öğrenciler, tekrar ilçeye getirilerek köylerine götürüldü.

Anahtar Kelimeler: başkaleli 330 öğrenci van’ı gezdi
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı