Bitlis’ten İsrail zulmüne kınama

Bitlis’ten İsrail zulmüne kınama

Bitlis’ten İsrail zulmüne kınama


Tarih: 14.10.2023 14:39

Bitlis’te bir araya gelen Sivil Toplum Örgütleri (STK) ‘Soykırıma Hayır, Filistin’e Destek ve Siyonizme Lanet’ mitingi düzenledi.
Bitlis merkezde bulunan Ulu Cami meydanından düzenlenen mitingde basın açıklamasını Memur-Sen Bitlis İl Başkanı Cabir Durak okudu. “Bugün 81 ilimizde Siyonist İsrail’in yaptığı soykırımı lanetlemek, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için alanlardayız” diyen Durak, “Siyonizme karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, direnişi selamlamak için buradayız. İkiyüzlü suskunluğa karşı insanlık onurunu haykırmak için buradayız. Dünyanın tüm iyi insanlarına “zulmün ateşi insanlığı kuşatıyor” uyarısında bulunmak için buradayız” dedi.
“Şu vahşetin ortasında kan ve irinden beslenen siyonistlerin söylediklerine bakın, nasıl bir kötülükle karşı karşıya olduğumuzu daha iyi anlarsınız” diyen Durak, “İsrail savunma bakanı çıkıyor, Filistinliler hakkında, “Onlar insan değil, hayvanlarla savaşıyoruz” diyor. Kötülüğün simgesi Netenyahu “Gazzeyi dümdüz edeceğiz”, diyor. Sözde Sağlık Bakanı, "Hastanelere başvuran Filistinlileri tedavi etmeyeceğiz" diyor. Hatta “Hastanede yatan Filistinliler infaz edilebilir”, diyerek kutsal bir mesleği terör aracına dönüştürüyor. Cumhurbaşkanı, “Elektrik, su, yiyecek verilmeyecek. Ulaştırmaya çalışan araçlar vurulacak”, derken, sözde bir milletvekili, “Nükleer silah kullanmalıyız” diyebiliyor. Her savaşın bir hukuku vardır. Bütün mahlukatta bir denge vardır. Fakat bu kandan, irinden beslenen örgüt, vahşetini sınırlayacak hiçbir değere, hukuka sahip değil. Bakın savunma bakını ne diyor.
“Askerler her şeyi yapabilir. Hiçbir yaptığı için sorumlu değiller, Yargılanmayacaklar” ABD’li bir senatör ise “Bu bir din savaşı. Her yeri bombalamalıyız” diyerek kötülük rejime dini bir kılıf geçiriyor” diyerek sözlerine son verdi.
Düzenlenen miting dualar edilmesi ve slogonları atılmasının ardından son bulurken, toplanan kalabalık ise sessizce dağıldı.

Anahtar Kelimeler: bitlis’ten israil zulmüne kınama
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı