Hakkari’deki parklar çöplerden temizlendi

Hakkari’deki parklar çöplerden temizlendi

Hakkari’deki parklar çöplerden temizlendi


Tarih: 07.07.2023 15:23

Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin değişik noktalarında bulunan parklar çöplerden temizlendi.
Kentin en işlek caddeleri başta olmak üzere refüjleri çöplerden arındıran belediye ekipleri, bu defa da çocuk ve aile parklarında temizlik seferberliği başlattı. Vatandaşların etrafa rastgele attığı çöpler, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Toplanan çöpler poşetlenerek şehir dışına çıkartıldı. Parklarda çocukları ile birlikte eğlenen vatandaşlar, parklara sahip çıkılması gerektiğini belirterek, etrafa rastgele çöp atanlara idari para cezası kesilmesi gerektiğini söylediler.
Vatandaşlar, ”Kentin birçok noktasında parklar var. Ancak vatandaşlar tarafından iyi kullanılmıyor. Belediye ekipleri çevre temizliği yapmasına rağmen bir iki saat içerisinde çöpten geçilmiyor. Bunun önüne geçmek için çevre temizliğini halka aşılatmak gerekiyor. Caydırıcı cezalar verilirse parklar hep temiz kalacaktır” dedi.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ise, kentteki tüm parkları düzenli bir şekilde çöplerden arındırdıklarını belirterek, ancak rastgele etrafa bilinçsiz bir şekilde atılan atıkların parklara zarar verdiğini ifade ederek, parklarda çocukları ile birlikte eğlenen aileleri temiz bir çevre için duyarlı olmaya davet ettiler.

Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor